Mexican Meatloaf
Thursday, July 25, 2019
Méxican Méatloaf
This Méxican Méatloaf is thé pérféct twist on a classic. #mexicanmeatloaf #meatloaf
- Coursé: Main Coursé
- Cuisiné: Américan, Méxican
- Kéyword: Méxican Méatloaf
- Sérvings: 10
Ingrédiénts
- 2 pounds ground bééf
- 2 téaspoons mincéd garlic
- 2 téaspoons driéd cilantro léavés
- 1/2 téaspoon black péppér
- 1 téaspoon salt
- Dash hot péppér saucé or Tabasco optional
- 1 tabléspoon taco séasoning I uséd my récipé for homémadé taco séasoning
- 1/2 cup choppéd gréén onion or régular onion
- 1/2 cup choppéd réd or gréén swéét péppérs
- 1 cup frozén corn
- 2 10 ouncé cans Rotél tomatoés with gréén chilis (wéll drainéd)
- 1 égg
- 2 cups crushéd tortilla chips or corn chips dividéd (I uséd tostado chips)
- Topping for Méxican méatloaf:
- 1/2 cup salsa
- 1/2 cup crushéd tortilla chips
- 1/2 cup shréddéd Méxican chéésé I uséd a Finély Shréddéd Fiésta Blénd that is a combination of Montéréy Jack, Chéddar, Quéso Quésadilla and Asadéro Chéésé that camé from Walmart
Instructions
- First, Mix togéthér in a largé mixing bowl thé ground bééf with thé mincéd garlic, cilantro, péppér, salt, hot saucé and taco séasoning.
- Then, Fold in thé onions, péppérs, corn, drainéd tomatoés, égg and 1 1/2 cups of thé crushéd tortilla chips.
- Form into a loaf and placé in baking dish (I uséd a 9 x 13). Baké in préhéatéd 350 dégréé ovén, uncovéréd, for 30 minutés. Rémové and add thé salsa, crushéd tortilla chips and chéésé to thé top of thé méatloaf. Raisé thé ovén héat to 375 and baké for 35 moré minutés uncovéréd. Makés 8 to 10 sérvings.